Túl vagyok már néhány előadáson, így már kezdek elég bátorságot érezni magamban, hogy élőben is kipróbáljam magam egyenlőre játékpénzzel. :) Ilyen lehetőségre már majdnem minden brókercégnél van lehetőség. Egy regisztráció ellenében kipróbálhatjuk a kereskedési rendszert, ahol költségek és elkötelezettség nélkül próbálhatjuk virtuális vagyonunkat gyarapítani.

Egy ilyen demó számlán valóban kipróbálhatjuk magunkat. Kapunk valamennyi kezdőtőkét (pl. 10 000 000 Ft., amivel kedvünkre elkezdhetünk kereskedni. Mivel ez csak virtuális pénz, így az esetleges nyereséget nem vehetjük fel kp-ban, viszont amit elbukunk, azt bármikor visszatölthetjük virtuális számlánkra.

Első virtuális tőzsdei ügyletem során 10 db SPX500 index CFD -t vásároltam, amit 2 nappal később adtam el elég nagy veszteséggel. Bízom benne, hogy elegendő tanulással és gyakorlással sikeresebb leszek a tőzsdén.

Szerző: Kisbefektető  2011.04.14. 11:44 Szólj hozzá!

Címkék: tőzsdei kereskedés demo számla

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeleckek.blog.hu/api/trackback/id/tr72781436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása