Pár nappal ezelőtt egy ismerősöm egy ingyenes előadásra invitált, amelynek keretében a tőzsdei kereskedés alapjait mutatták be. Korábban már olvastam a témában, így az alapfogalmakkal már tisztában voltam. Azonban már ezen a rövid tanfolyamon is sok hasznos témát tárgyaltak ki. Első alkalommal természetesen nem sikerült mindent első lélegzetre megérteni, azonban lendületet adott ahhoz, hogy elkezdjek foglalkozni a tőzsdei kereskedéssel.

A helyszínen kiderült, hogy előadás egy többrészes előadássorozat része, amiért manapság igen meglepő módon semmit sem kellett fizetni. :) Első hallásra ez igen furcsának tűnt, mivel vannak cégek akik ugyanezért akár fél millió Ft-ot is elkérnek, azonban brókercég révén itt nem az oktatásból élnek, hanem a leendő ügyfelekre hajtanak.

A lehetőséget természetesen kihasználtam, bízom benne, hogy lesz elég energiám megtanulni a tőzsdei kereskedést.

Szerző: Kisbefektető  2011.04.01. 10:57 Szólj hozzá!

Címkék: tanulás tőzsdetanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeleckek.blog.hu/api/trackback/id/tr422781315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása